Rekry ilmoitus

Future Sky Oy on suomalainen ilmailu-alan teknisiä palveluita tarjoava yhtiö. Future Sky:lla on FI.145.0043, FI.MF.0006 ja Annex II koneiden, mukaan lukien siis kaikki Ultrakevyet, mukaiset huoltotoimintaluvat. Toimimme tällä hetkellä pääasiassa Kuopiossa, mutta asiakkaan tarpeen mukaan myös muualla.  Edellisen lisäksi teemme ja toteutamme muutostöitä ja korjaussuunnitelmia yhteistyössä Bromma Air Maintenance yhtiön kanssa.

Nyt olemme tehneet yhteistyösopimuksen Textron Praguen kanssa teknisestä tuesta käsittäen henkilöresurssit koko organisaatiossa. Käytännössä etsimme siis henkilöstöä, joka on kiinnostunut muutaman viikon tai kuukauden komennuksista Prahaan ja ovat:

– B1/B2/C – lupakirjan haltijoita, tai asentajia pitkällä työkokemuksella

– teknisen koulutuksen saaneita henkilöitä teknisen toimiston-, laatu- ja logistiikkatehtäviin

Arvostamme englannin kielen taitoa ja kokemusta koko lentokoneen kattavasta huolto-osaamisesta. Suomalainen tunnetaan asiansa osaavana ja ahkerana työntekijänä. Ensisijalla on PART 66 lupakirjan haltijat, joilla on jokin Cessna-, Beechcraft tai Hawker-tyypit lupakirjassaan. Mikäli kokemus, osaaminen ja asiakkaan tarpeet kohtaavat, voi ensimmäinen keikka olla jo elokuussa. Toimeksiannot tulevat nopeasti, eikä rekrytointiin silloin ole aikaa. Ilmoita siis itsesi pikaisesti.

Hakijalta odotamme ensisijaisesti:

– sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa, etuna saksan- ja/tai venäjänkielen taito

– valmiutta lähteä nopealla aikataululla työkomennukselle Prahaan

Palkkaamme henkilöitä pääasiassa osa-aikaiseen työsuhteeseen. 

Liitä hakemukseen mukaan palkkatoivomus perusteluineen.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää osoitteeseen rekry@futuresky.fi.

Siltasalmentie 450

70900 Toivala, Finland

Y-tunnus: 2705902-9

info@futuresky.fi

etunimi.sukunimi@futuresky.fi