FUTURE SKY

  

PALVELUMME

FutureSky Oy tuottaa teknisiä palveluita ja ratkaisuja ilmailun parissa toimiville organisaatioille ja yksityishenkilöille. Voit olla kaupallinen operaattori AOC:llä ja Liikenneluvalla tai yksityinen kuumailmapallolentäjä. Kaikki palvellaan samalla intohimolla.

 

Lentokonehuolto

FutureSkylla on PART.145.0043 ja PART.MF.0006 toimiluvat sekä niihin liitetty oikeus huoltaa Annex I koneita eli muun muassa Ultrakevyitä ja Experimental-koneita.

Erikoisosaamistamme on vaativan lentotoiminnan tukeminen. Joustava palvelukonseptimme mahdollistaa lyhyet läpimenoajat. Ymmärrämme, että onnistuneen lentotoiminnan takana saattaa olla se yksi kirkas päivä syksyisessä harmaudessa.

Muutostyöt

Osaamisemme kattaa myös ilma-alusten muutostöiden suunnittelun ja toteuttamisen. Verkostostamme löytyy useita suunnitteluorganisaatiota vaativiin muutostöihin. Pienet muutostyöt ja CS-STAN muutostyöt teemme itse.

Etsimme parhaan mahdollisen tavan toteuttaa asennukset hyödyntäen EASA regulaation yksityiskohdat. Avustamme operaattoreita tekemään riskiarvioita ja muita analyysejä, kuten PED laitteet ohjaamossa.

Maapalvelut

Kuopiossa ja Nummelassa avustamme saapuvia ilmailijoita. Lentokoneiden puhdistus ja pesu, kuljetusjärjestelyt kuin myös pienimuotoinen catering järjestyy.

Koulutukset

FutureSky järjestää koulutuksia ja kursseja. Näitä ovat esimerkiksi vastuuhenkilöiden ja henkilöstön peruskoulutukset kuin myös kertauskoulutukset. Omana osa-alueenaan ovat laatujärjestelmät ja turvallisuuden hallinta sekä vaatimusten mukaisuus.

www.weflyfinland.fi

contact us

MARKKU ROSCHIER

Toimitusjohtaja

markku.roschier@futuresky.fi
Puh. +358 40 70 29375

 

TEEMU KOKKONEN

Mekaanikko

teemu.kokkonen@futuresky.fi
Puh. +358 50 569 2905

 

JARI KAJANDER

Logistiikka

jari.kajander@futuresky.fi
Puh. +358 50 300 7749

 

Siltasalmentie 450

70900 Toivala, Finland

Y-tunnus: 2705902-9

info@futuresky.fi

etunimi.sukunimi@futuresky.fi