FUTURE SKY

  

keitä me olemme

Future Sky Oy

Hei, olemme Suomalainen ilmailupalveluita tarjoava organisaatio. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin osa- ja kokonaisratkaisuja niin yleisilmailun, kuin miehittämättömien ilma-alusten parissa. Toimintamme jakaantuu yleisilmailun parissa asiantuntijapalveluihin sekä huoltotoimintaan. Miehittämättömien ilma-alusten parissa tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat testi, operointi ja koulutus ympäristöt Suomessa. 

UAS FINLAND

Miehittämättömän ilmailun parissa Future Sky Oy tarjoaa monipuolista ja kattavaa palvelua, niin hallinto, koulutus, operointi kuin kalustonvuokraus asioissa. Tutustu lisää Futures Sky Oy:n miehittämättömien ilma-alusten palveluntarjontaan osoitteessa:

www.uasfinland.eu

HUOLTO (part-145)

Huollamme yleisilma-aluksia koko Suomessa. Toimipisteemme sijaitsee Kuopion lentoasemalla rullaustie hotellin päässä sijaitsevassa hallissa. Olemme erikoistuneet huoltotoimintaan vesilentokoneiden parissa. Huollamme pääasiassa 1 ja 2 moottorisia yleisilmailukoneita. Toimimme viranomaisen myöntämän korjaamotoimiluvan PART-145 APPROVAL #: FI.145.0043 alaisena.

LENTOKELPOISUUS (PART-M)

Future Sky Oy tarjoaa myös mahdollisuutta lentokelpoisuuden valvontaan We Fly Finlandin kautta. We Fly Finland Oy on sightseeing-lentopalveluita tuottava lentoyhtiö Suomessa. We Fly Finland: ylläpitää lentokelpoisuutta oman kaluston ohella myös asiakkaiden kalustolle. Kysy tarjous info@futuresky.fi

www.weflyfinland.fi

contact us

MARKKU ROSCHIER

Toimitusjohtaja

markku.roschier@futuresky.fi
Puh. +358 40 70 29375

 

TEEMU KOKKONEN

Mekaanikko

teemu.kokkonen@futuresky.fi
Puh. +358 50 569 2905

 

JARI KAJANDER

Logistiikka

jari.kajander@futuresky.fi
Puh. +358 50 300 7749

 

Siltasalmentie 450

70900 Toivala, Finland

Y-tunnus: 2705902-9

info@futuresky.fi

etunimi.sukunimi@futuresky.fi